Vanwege drukte nemen we alleen nog werk aan voor in de vaste wasroutes. Vraag even naar de mogelijkheden.

Overkapping reinigen

Overkapping reinigen

Overkapping schoonmaken in en rondom Eindhoven

Een glazen overkapping reinigen:

Een glazen overkapping reinigen we hetzelfde als de ramen. Omdat De Eindhovense Glazenwasser met professionele materialen werkt kunnen wij het dak streep loos schoon krijgen. We wassen de bovenzijde met osmose water zodat er nooit kalk achter kan blijven. Hierdoor blijft het op langer termijn ook gewoon mooi schoon. Onze glazenwasser schrobt het dak met een zachte borstel en stromend water zodat er geen krassen kunnen ontstaan. Tijdens het wassen van het dak borstelen we de frames ook meteen goed mee.

De onderzijde wordt gewassen met zeep en een trekker zodat er niks meer achterblijft op het glas. Omdat onze glazenwassers ervaren zijn zal ook dit een streep loos en vlekvrij resultaat zijn. De frames worden afgedaan met een microvezeldoek, we poetsen zorgvuldig om eventuele lampjes heen

 

Een kunststof serre reinigen:

De overkappingen met een polycarbonaat dak wordt vrijwel hetzelfde gereinigd als de glazen overkapping, hierdoor zal er ook geen kalkvorming ontstaan. Daarom blijft het dak ook op langer termijn evenveel licht doorgeven. Laat ook de onderzijde goed reinigen door onze ervaren glazenwasser, zodat er nooit geen resten achter blijven dat weer sneller vuil kan aantrekken, zoals zepen of andere chemicaliën.

 

  • Eerlijke prijzen
  • Veilig betalen via iDEAL of contant achteraf
  • Klantgericht en advies op maat
  • Kraakheldere en streeploze resultaten
  • Binnen 24 uur een prijsopgave
  • Particulier en zakelijk
  • Eenmalige en periodieke reiniging in Eindhoven en omstreken

Zoek je een betrouwbare glazenwasser in Eindhoven en wil je eenmalig of periodiek profiteren van een vlekvrij en kraakhelder resultaat? Maak dan snel online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande knop.

CONTACTGEGEVENS