Vanwege drukte nemen we alleen nog werk aan voor in de vaste wasroutes. Vraag even naar de mogelijkheden.

Dakgoten reinigen

Dakgoten reinigen

Dakgoten reinigen in en rondom Eindhoven

 

Waarom?

De dakgoten reinigen is belangrijk zodat je goot schoon blijft om overstromingen en lekkages te voorkomen. Takken, mos en bladeren komen vaak in de goot terecht. Dit komt door de wind maar vooral ook door vogels die van alles mee sjouwen. Zodra er een hoopje rotzooi bij de dakgoot afvoer verstopt krijg je kans op lekkages. Deze lekkages kunnen vervelend zijn omdat er water vanuit de dakgoot naar beneden komt vallen maar dit kan op den duur ook schimmels veroorzaken. Onze glazenwassers kijken graag even voor je in de dakgoot of ze gereinigd moeten worden. Tijdens een wasbeurt is dit helemaal gratis.

 

Wanneer en hoe vaak?

In de meeste gevallen is het niet nodig om vaker dan jaarlijks de dakgoten te reinigen. Woon je in een bosachtig gebied kan het weer minimaal 2 keer per jaar nodig zijn, hoe vaak verschilt dus heel erg van waar je woont. De eerste controle is het beste aan het eind van de herfst. Omdat in deze periode het meeste vuil valt kan dit meteen verwijderd worden als dat nodig is. Tijdens een vriesperiode is het in ieder geval niet mogelijk de dakgoten goed te reinigen, zorg dat het voor deze periode schoon is. Net na regenachtig weer is het reinigen van de dakgoten het gemakkelijkste.

De Eindhovense Glazenwasser is ervaren in het grondig reinigen van goten, ook lekkages kunnen worden ontdekt en gerepareerd .

  • Eerlijke prijzen
  • Veilig betalen via iDEAL of contant achteraf
  • Klantgericht en advies op maat
  • Kraakheldere en streeploze resultaten
  • Binnen 24 uur een prijsopgave
  • Particulier en zakelijk
  • Eenmalige en periodieke reiniging in Eindhoven en omstreken

Zoek je een betrouwbare glazenwasser in Eindhoven en wil je eenmalig of periodiek profiteren van een vlekvrij en kraakhelder resultaat? Maak dan snel online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande knop.

CONTACTGEGEVENS